Els agents socioeconòmics d’Igualada es reuneixen a l’Ateneu amb el President del Pacte per a la Indústria

agents

Els representants de totes les entitats socioeconòmiques d’Igualada van reunir-se amb el President del Pacte per a la Indústria de Catalunya, l’economista Joan Trullén. La trobada, que va propiciar l’organització de DdD (Dimarts de Diàlegs) i l’Ateneu Igualadí, va fer-se al lllarg d’un sopar just després del debat sobre el futur industrial de la ciutat que s’havia celebrat a la Sala de Socis i amb l’objectiu d’aprofitar al màxim la visita de Trullén a la ciutat.

Hi van ser presents els representants de la Unió Empresarial de l’Anoia, Cambra de Comerç Anoia, Agrupació Tèxtil Fagepi, Fira d’Igualada, Gremi de Blanquers, Igualada Comerç, Disseny=Igualada, Associació Catalana de Tecnologia, Associació dels Polígons dels Plans, CCOO-Anoia, UGT-Anoia i de l’Ateneu Igualadí, a més d’altres persones lligades amb l’àmbit econòmic de la ciutat. Al llarg de la reunió tots ells van poder intercanviar impressions sobre la situació d’Igualada i l’Anoia en un ambient distès i de confiança entre ells i amb el president del Pacte per a la Indústria.

http://www.ateneuigualadi.cat/2014/02/els-agents-socioeconomics-digualada-es-reuneixen-a-lateneu-amb-el-president-del-pacte-per-a-la-industria/

17. febrer 2014 by disseny igualada
Categories: * disseny=igualada | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *