El lloc web i dominis dissenyigualada.com, impressioigualada.wordpress.com i ideaigualada.cat, corresponen a disseny=igualada, CIF G-65865651, domicili al carrer Baixada de la Unió 11, 08700 Igualada, telèfon 645 505 125, e-mail: info@dissenyigualada.com

Propietat intel·lectual i industrial
Els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges i dissenys gràfics, pertanyen a disseny=igualada o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. disseny=igualada presenta aquests continguts amb finalitats d’informació i publicitat. Qualsevol utilització d’aquests dissenys, imatges o textos haurà de citar expressament la seva pertinença a disseny=igualada que es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial.

Protecció de dades
Les dades personals que es puguin obtenir per mitjà del formulari de contacte d’aquesta pàgina o bé per la recepció de correus electrònics són tractades amb el màxim de confidencialitat i només s’utilitzaran per atendre les sol·licituds d’informació o consultes.
Les dades obtingudes en el formulari de registre d’un nou subscriptor al newsletter o proposta d’associació, seran incorporades a un fitxer creat per disseny=igualada o per a gestionar les relacions amb els seus associats i associades. Subscriptors i persones associades poden, en qualsevol moment, exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició al tractament i cancel·lació adreçant-se a disseny=igualada per qualsevol mitjà.

Responsabilitat sobre els continguts
Tot i que disseny=igualada actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això disseny=igualada manifesta que les referències dels serveis que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a disseny=igualada a la confirmació expressa.
disseny=igualada es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web.
disseny=igualada no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

Utilització de cookies
disseny=igualada informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers en els processos interns de funcionament.

Condicions d’ús
L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat Espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.