gcdisseny@gmail.com
696 377 733

Neixo, estudio i treballo a Barcelona desenvolupant el volum més gran de feina com a dissenyadora gràfica en estudis i agències de publicitat de la ciutat fins al 2008.
Escola d’Arts i Oficis de BCN ”Llotja” el 1985, Llicenciada en Belles Arts (Especialitat Disseny Gràfic) U.B. el 1990, Curs d’Aptitud Pedagògica ICE (Institut Ciències de l’Educació) U.B. el 2009 i, cursant el Màster de Tipografia a la Universitat de Barcelona.
L’alta capacitat metòdica, organitzativa i de coordinació, com a tret característic, em fan ser una persona resolutiva en el procés de producció i control de qualitat per a desenvolupar qualsevol classe de projecte, amb o sense persones a càrrec meu.
Treballo a PATI NÚÑEZ Associats (Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya 2006. Premio Nacional de Diseño 2007). SUIGENERIS Communicatio, MESTANZA Asociados, ESTEVE VILÀ Estudi, SLANAC GRÀFIC, ROYAL BOOKS Editorial, APPEM Publicitat, CARLES GRAELL (Bassat, Ogilvy & Mather), TRIPLANO…
Podeu veure algunes de les feines gestionades, realitzades i produïdes durant els 8 anys a l’estudi Pati Núñez Associats entrant a la web: WWW.PATINUNEZ.COM
(Alcor / Bocí / DME Award / Vila Viniteca / Fira de Barcelona (Alimentaria – Innoval) / Fund. Joan Miró / Caves Recaredo / Magnanni / Magrit / Agua de Loewe / Armand Basi / Vinçon ….).
El 2009 inicio la meva carrera docent en diferents Escoles d’Art i Disseny, posteriorment a la UB i des del 2011 cap de Departament a l’Escola d’Art i Disseny de Terrassa.
Nouvinguda a la comarca el 2012, m’incorporo com a docent a La Gaspar aportant els meus coneixements de més de 25 anys d’experiència en el sector en els cicles de grau mitjà i grau superior de Gràfica Publicitària.