Sóc Sara Ivorra i sempre s’equivoquen a l’escriure el meu cognom.
Sóc de pare valencià i mare mataronina, vaig néixer a la vora del mar a Mataró i em vaig enamorar d’un igualadí i d’Igualada.
Vaig començar a fer artesanies quan tenia 5 anys, edat en la qual vaig muntar la meva primera empresa de venda al detall al replà de casa de ma àvia durant l’estiu venent polseretes amb boletes enfilades.
Durant el meu primer any de disseny gràfic vaig treure, juntament amb una amiga, la meva primera marca d’artesanies, Pollofrito, que em vaig emportar a Madrid deixant-ho tot i on vaig viure experiències maquíssimes amb ella.
Vaig acabar tornant i formant-me professionalment a l’escola d’art la industrial de Barcelona com a tècnic de Joieria artística, on vaig descobrir l´alquímia de tot el seu màgic procés.
Des d´aleshores treballo les ceres, el metall i experimento amb un munt de materials actuals com l’acrílic, l’esmalt a baixa temperatura, polímers o la resina.
Tinc un petit estudi a casa on treballo amb Circense, la meva marca de joieria creativa amb un aspecte positiu, fresc i actual on mostro treballs plens de bon rotllo amb la creença del poder dels colors i la filosofia de les joies per divertir-se.