Lluis Soriano, CONSULTING, DISSENY I DESENVOLUPAMENT DE PROJECTES

www.disseny-interiors.blogspot.com
lluis@disseny-interiors.com
659 78 13 14

La pràctica al llarg dels anys m’ha demostrat que l’espai i allò que conté han d’estar íntimament relacionats i tot això ha de ser un reflex clar i coherent de l’objectiu final que volem aconseguir.
No hi ha projectes petits. Oferim, a part d’una professionalitat comprovada, un tracte personalitzat i cordial, perquè creiem que el disseny pot estar a l’abast de tots, com un factor de competitivitat i innovació.
Des del meu estudi, Lluís Soriano. Consulting, disseny i desenvolupament de projectes, fundat l’any 1995, treballem en el sector de la arquitectura efímera i el disseny d’interiors, el desenvolupament de projectes de construcció, el desenvolupament de projectes mecànics, el retail, contract i col·laboro amb professionals d’altres disciplines com la enginyeria, la topografia, la escenografia o el disseny gràfic, també he desenvolupat tasques de docent en LAI Escola Superior de Disseny, la Universitat Internacional de Catalunya, el Col·legi Oficial de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya, Aquademie/Hansgrohe i la Universidad Veritas a San José de Costa Rica.
Entre el 2009 i el 2012 vaig ocupar diferents càrrecs al Col·legi Oficial de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya i el Consejo General de Colegios de Decoradors de España.