Curro Claret als Dimarts/Disruptius

Des de disseny=igualada us desitjem un bon 2020 i us convidem al primer debat de l’any dels Dimarts/Disruptius, una activitat conjunta amb l’Ateneu Igualadí.
El dimarts 14 de gener, a les 20:00h, tindrem l’ocasió de parlar amb Curro Claret, sota l’anunciat “Sobre algunes experiències difoses i incertes”.
Curro Claret (Barcelona 1969), és dissenyador industrial freelance i professor en diferents centres i països.
Els seus projectes es caracteritzen per tenir un caràcter social i mediambiental. Acostuma a plantejar qüestions bàsiques per les qual proposa solucions des d’una perspectiva diferent. Crea objectes poètics i honestos però que provoquen la reflexió sobre el consum i l’excés.
Creu en la cooperació i col·laboració i la implicació de les persones en el disseny del seu entorn i en la força cohesionadora que genera el procés creatiu col·laboratiu.
Ha treballat entre moltes altres per (Viquipèdia) Barcelona Tecnologia, Cha-Cha, Massimo Dutti, Camper, Zicla, Alis, Formica, Diagonal Glass Collection, FAD, Ajuntament de Barcelona, Galeria H2O, COAC (Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya), Butzaki, Balvi, Conexiones Improbables, Centre de Creations La Cuisine, Departament de Medi Ambient de Catalunya, Fundació Arrels
El seu treball ha estat reconegut amb nombrosos premis i guardons.
+ info aquí

Lloc: Sala de socis. Ateneu Igualadí, carrer de Sant Pau 6, Igualada.