Dimarts disruptius/un nou cicle de debats

Dimarts Disruptius és el nou projecte conjunt de l’Ateneu Igualadí i de disseny=igualada per a la temporada 2019/20. Seguint els objectius compartits per ambdues entitats, de generar canvis socials i promoure una societat més igualitària, crítica i lliure, iniciem un cicle mensual de trobades amb persones convidades que han estat triades pel seu valor humà.

Dimarts Disruptius busca presentar dones i homes que estiguin fent alguna aportació de valor a la societat. Què és una aportació de valor? És qualsevol fet que permeti transformar la societat, dissenyar objectes o projectes que permetin dirigir-se al canvi social que pensem imprescindible en la nostra societat. Des d’aquesta perspectiva el disseny s’entén d’una manera molt més àmplia, facilitant un concepte que emmarca qualsevol transformació per a millorar qualsevol aspecte de la vida de les persones. Així doncs, els i les protagonistes ho seran en àmbits molt diversos com ara la tecnologia, les relacions humanes i socials, l’alimentació, l’ecologia o el pensament. La primera cita serà amb l’antropòleg Manuel Delgado, que tindrà lloc a l’Ateneu Igualadí a les 20h el dia 8 d’octubre.

Les trobades amb les persones convidades seran conduïdes per la periodista Francina Cirera.  El format també busca la seva particularitat, a través de la conversa que s’establirà amb la conductora i el públic que hi vulgui intervenir gràcies a un espai càlid i proper. A través de l’espai web que s’ha creat, dimartsdisruptius.cat, es podran recuperar les aportacions principals de les persones assistents, veure qui resta per venir i fer propostes per a edicions futures.

Serà un espai de trobada pera tots els públics amb un món nou d’idees, pensaments, curiositats, maneres d’entendre el món que ens podran sorprendre i fer reflexionar amb el visitant d’aquell mes, però també afavorir que altres persones del públic puguin generar sinèrgies sobre aquella temàtica més estables en l’entorn de la comarca.

Volem que cada dimarts disruptiu sigui una aventura. Atreveix-te.