El disseny salvarà el món

El próxim dimarts 5 de novembre, celebrem el segon debat del cicle Dimarts/Disruptius, una col·laboració entre disseny=igualada i l’Ateneu Igualadí.

En aquesta ocasió comptem amb l’arquitectes, dissenayor i assagista Juli Capella que, en la presentació de la seva intervenció ens diu: “El disseny és en gran part responsable de la destrucció del nostre món. Els productes que genera, estan acabant amb la nostra societat i perjudicant a les persones. Cal entonar un mea culpa en nom de la professió. Però d’altra banda, el propi disseny, és l’única eina capaç de revertir aquest procés de deteriorament. No hi ha sortida: culpable però alhora únic salvador. Només un bon disseny honest, conscienciat i radical, pot treure’ns del forat. Estem a les seves mans, per tant és millor agafar les regnes. Veurem quines poden ser les seves bases alternatives: un disseny polític, social, ecològic, col·laboratiu, participatiu i disrruptiu.

Sí que hi ha una forma alternativa de progressar de forma sostenible, i és aquí on el disseny té la clau. Passant de ser mer “styling” al servei de la societat consumista, a esdevenir clau en creativitat alliberadora, funcional i emotiva…”

Reserva’t la data!

Mes info aquí