Genís Roca als Dimarts/Disruptius

Genís Roca als Dimarts/Disruptius

Tornen el Dimarts/Disruptius, el cicle de debats coorganitzats per l’Ateneu Igualadí i disseny=igualada, i en format presencial. 

Genís Roca és un empresari especialitzat en cultura digital i processos de transformació social. És fundador i president de Roca Salvatella. Exerceix activitat docent universitària i manté seccions estables a diferents mitjans de comunicació. És arqueòleg, llicenciat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona, i MBA per ESADE.

Aquest nou visitant del mes de juny ens ajudarà a reflexionar sobre la transformació social digital que s’està produint en aquests moments, fruit dels canvis que ja venen des dels anys noranta. Aquesta transformació, segons Roca, parteix d’una primera etapa en què les empreses es fan visibles a internet (1995-2005), un segon en què són les persones que es fan presents a la xarxa amb la web 2.0 i les xarxes socials (2005-2015), i finalment la tercera que implica la transformació digital a partir de la internet de les coses, on a més d’empreses i persones, caldrà afegir els objectes intel·ligents.

Podem imaginar aquest món que ve? Que ens aportarà que a casa nostra tinguem objectes que enviïn informacions diverses a la xarxa i que ens modifiquin la vida per sempre? Descobrim-ho junts al #DimartsDisruptiu del dia 1 de juny, a les 20:00h. Al nostre web tens tota la informació així com entrevistes i documents de lectura sobre el convidat.

Ben tornats i ben tornades, us esperem.

Lloc: Jardí secret de l’Ateneu Igualadí, carrer de Sant Pau 9, Igualada.