I Ara Què? 2022

I Ara Què? 2022

Tal com es ve fent des de fa quatre edicions, l’associació professional disseny=igualada i “la Gaspar” Escola Municipal d’Art i Disseny coorganitzen una nova convocatòria del taller I Ara Què? 2022. Un matí de ponències i debats dirigits als joves que finalitzen els seus estudis de disseny, abandonen el marc protegit de l’escola i es disposen a enfilar la seva trajectòria professional.

I Ara Què? proporciona informació i eines perquè els joves puguin orientar els seus primers passos en aspectes com ara els drets de propietat intel·lectual de les seves creacions, l’explotació dels quals els permetrà veure remunerat el seu treball. Coneixeran els aspectes bàsics de com adscriure’s al Règim d’Autònoms, o les obligacions fiscals.

A més, podran dialogar amb un professional que, com ells, ha cursat els seus estudis a “la Gaspar”. D’aquesta manera, els joves estudiants i futurs professionals, podran conèixer de primera mà, l’experiència d’aquest creador.

Finalment, els participants descobriran que no estan sols en aquesta nova etapa. Des de l’àrea d’Empresa de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada s’informarà dels serveis de suport a l’emprenedoria, i l’entitat disseny=igualada explicarà el seu programa de recolzament a les noves generacions del disseny.

I Ara Què? tindrà lloc el divendres 16 de desembre de 2022, a la sala d’actes del Igualada Fashion Hub, amb una sessió presencial de les 10:00 fins a les 13:00 hores.

L’activitat ha rebut el suport de l’Ajuntament d’Igualada i la col·laboració del Grup Carles.

Programa

Divendres 16 de desembre de 2022

10.00 – 10.45h. Respostes a les preguntes més freqüents d’un/a jove dissenyador/a. Amb Oscar Llordés, de l’Àrea Fiscal Comptable del Grup Carles.

10:45 a 11:45h Com he d’explotar els drets d’autor sobre els meus dissenys? Amb Mariona Sardà, advocada especialista en drets d’autor i assessora jurídica de disseny=igualada.

11:45 – 12:45h. Debat amb un dissenyador exalumne de la Gaspar. La seva experiència com a referència. Amb Arnau Gràcia, dissenyador gràfic.

12:45 – 13:00h. Informació dels serveis per a l’emprenedoria que ofereix l’Ajuntament d’Igualada.

13:00 – 13:15h. Cloenda de Xavier Vives, president de disseny=igualada.

Lloc: Sala d’actes del Igualada Fashion Hub, carrer de Lleida 53, Igualada

Igualada, 12 de desembre de 2022.