I ara què? taller d’estiu per a joves dissenyadors

disseny=igualada convoca la segona edició de “I ara què?”, un taller d’estiu d’un dia de durada, el divendres 12 de juliol de 2019. Dirigit als joves que han finalitzat els seus estudis de disseny i que enfilen la seva trajectòria professional. El programa està format per diverses xerrades i debats que tracten els problemes que es presenten a un jove dissenyador quan inicia la seva carrera. La inscripció és gratuïta però les places són limitades. I ara què? està organitzat per disseny=igualada, amb el patrocini del Grup Carles, el suport de l’Ajuntament d’Igualada i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i la col·laboració de “la Gaspar” Escola Municipal d’Art i Disseny d’Igualada i El Local del Barri de Xauxa.

Programa

10.00 – 11.15 hs: Respostes a les preguntes més freqüents d’un/a jove dissenyador/a

Oscar Llordés, de l’àrea Fiscal Comptable del Grup Carles, Llicenciat en ADE i responsable al despatx de l’assessorament a autònoms.

 

11:20 – 12:20 hs: I ara que faig? Claus per afrontar la incertesa i el pas al món professional

Roser Claramunt, coach i formadora.

 

12:25 – 14:00 hs: Debats amb una dissenyadora consolidada i un dissenyador emergent. L’experiència de cadascuna com a referència.

Sílvia González, fundadora de Creaplanner Studio, professora de disseny a l’UOC i de marketing a l’UdL. Adrián Haro, dissenyador gràfic, ex-alumne de “la Gaspar”.

Dinar

 

16:00 – 17:15 hs: Com he d’explotar els drets d’autor sobre els meus dissenys?

Mariona Sardà, advocada especialista en drets d’autor i assessora jurídica de disseny=igualada, i Mònica López, advocada especialista en Propietat Industrial i disseny.

17:20 – 18:00 hs: Què és disseny=igualada i perquè interessa als joves/emergents dissenyadors?

Xavier Vives, president de disseny=igualada, ex-director de “la Gaspar”.

18:15 – 20:00hs: Visita a l’exposició “Premi Catalunya Ecodisseny” i cervesaa l’Adoberia la Bella, carrer del Rec 21, Igualada.

Inscripcions gratuïtes (places limitades): info@dissenyigualada.com

Preu dinar: 5 € reserva: info@dissenyigualada.com

Més informació: info@dissenyigualada.com / Tel: 645 505 125