I ara què? informació i eines per a joves dissenyadors

Disseny = Igualada

 

L’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps i l’associació disseny = igualada s’han proposat desenvolupar un extens programa de col·laboració en iniciatives d’àmbit formatiu i professional. El propòsit és que els dissenyadors professionals -enquadrats a disseny = igualada i en alguns casos docents- mantinguin un contacte regular i habitual amb els estudiants, per tal de fomentar el traspàs d’experiències a l’espai natural de formació: l’escola. A més, l’associació professional vol convertir-se en una eina útil per a tots aquells joves que han decidit obrir-se a la professió.

La primera activitat conjunta és “I ara què?”, un programa de debats dirigits als joves que just aquests dies finalitzen els seus estudis de grau superior i que hauran d’enfilar la seva inserció professional en el camp del disseny o la il·lustració.

Per a disseny = igualada, aquesta activitat s’emmarca en el programa IDEA, que enguany s’expandirà en el calendari i anirà afrontant diverses temàtiques i en diferents formats.

Per part de l’escola d’art i disseny, aquesta activitat s’inclou dins els actes de La Gaspar Design Fest. que s’obriran el dimecres 20 de juny, amb un workshop per dissenyar el cartell de la festa major d’Igualada, sota la tutoria del reconegut dissenyador Enric Jardí, i acabarà amb una festa al Kiosk del Rec el mateix dijous 21 de juny a les 7 de la tarda.

L’activitat ha rebut el suport de l’Ajuntament d’Igualada i el patrocini del Grup Carles.

PROGRAMA

Dijous 21 de juny de 2018

LLoc: Adoberia Bella, carrer de Rec 21-23 Igualada

Horaris:

10.00 – 10.50 hs

Respostes a les preguntes més freqüents d’un/a jove dissenyador/a

Oscar Llordés, de l’àrea Fiscal Comptable del Grup Carles, Llicenciat en ADE i responsable al despatx de l’assessorament a autònoms.

Càrol Castillo, advocada responsable de Grup Carles Advocats.

11.00 – 11.50 hs

I ara que faig? Claus per afrontar la incertesa i el pas al món professional

Roser Claramunt, psicòloga, coach i formadora.

12.00 – 13.00 hs

Debat amb una dissenyadora consolidada i un dissenyador emergent. L’experiència de cadascuna com a referència.

Blanca Solà, defensora d’idees, sòcia de www.theroomrooms.com

Arnau Gràcia, ex-alumne de la Gaspar, treballa a Barcelona.

Més informació: 645 505 125 o info@dissenyigualada.com