Les administracions convocades a l’última taula d’IDEA

IDEA 2019, el Disseny amb Impacte Social

L’edició IDEA 2019 s’allarga amb una última taula de treball que tindrà lloc el dimecres 15 de gener, i a on es presentaran les conclusions a què s’ha arribat en cada una de les taules anteriors, que varen convocar a empresaris, dissenyadors i entitats articuladores del sector del disseny, sota el lema comú del Disseny amb Impacte Social. Amb aquesta activitat es busca la complicitat de les administracions cap aquest objectiu. Es tracta d’escoltar els programes, polítiques i objectius de les administracions, que han d’ajudar a un desenvolupament econòmic i social més just a través de les eines que proporciona el disseny.

Els objectius i finalitats del Disseny amb Impacte Social i Mediambiental coincideixen amb els Objectius pel Desenvolupament Sostenible –ODS–, proposats per les Nacions Unides en l’Agenda 2030, i configuren un full de ruta d’actuació en cada nivell de govern.

Participaran Patrícia Illa, regidora de Promoció de la Ciutat i Esports de l’Ajuntament d’Igualada, Jordi Marcé Termes, regidor de Dinamització Econòmica, Ajuntament d’Igualada, Jordi Cuadras, vicepresident primer de Promoció Econòmica i Infraestructures del Consell Comarcal de l’Anoia, Vanessa Guixé Marnez, tècnica de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Pilar Chiva, directora de l’Àrea d’Economia Circular, Departament de Territori i Sostenibilitat, Generalitat de Catalunya, Joan Domènech, president de la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA), Paula Arias, gerent de la UEA, Anna Marsal, dinamització dels sectors econòmics UEA, i Xavier Vives, president de disseny=igualada. De la dinamització de la taula se’n farà càrrec Marta Escamilla, de la Fundació Leitat-Anoia.

Data: dimecres 15 de gener de 2020, de les 16:00 a les 18:00h.

Lloc: Adoberia la Bella, carrer del Rec 21, Igualada.