Les arts gràfiques i el disseny a Igualada. El futur.

 

 

Trobada de treball:

Les arts gràfiques i el disseny a Igualada.

L’associació disseny=igualada organitza, el pròxim divendres dia 19 de juliol, una jornada de treball dins del context de la relació del disseny i les arts gràfiques a Igualada i comarca.

Ens trobarem dissenyadors i impressors per parlar del futur d’aquests sectors i la possibilitat de treballar conjuntament un posicionament que permeti visualitzar Igualada i l’Anoia com una zona especialitzada en aquests serveis.

El sector de les arts gràfiques va esdevenir, en els inicis del disseny a Igualada, el planter dels nous dissenyadors gràfics, ja que bona part d’ells van sortir d’aquestes empreses. La representativitat tant d’empreses d’arts gràfiques com de dissenyadors és prou significativa i hi ha oferta suficient per poder-la oferir de cara a l’exterior de la comarca i fins i tot amb la voluntat de poder assolir un abast nacional.

Entenem que els valors de la qualitat, la bona relació d’aquesta amb els preus i també l’agilitat en les entregues, entre altres factors, poden esdevenir una oferta prou atractiva per atraure nous clients i noves oportunitats al territori.

La trobada tindrà lloc divendres vinent dia 19 a les 12.00 del migdia al Kubb de Sesoliveres i hi estan convidades a participar-hi totes les empreses d’arts gràfiques i auxiliars, així com els estudis de disseny gràfic de la zona. Té un cost de 25 euros, amb el dinar inclós. Cal fer la reserva a: dissenyigualada@gmail.com

A les 12.00 hi haurà la presentació de l’acte i l’inici del debat, per passar posteriorment a la seva continuació al llarg del dinar, que és previst comenci a la 2/4 de 2 i la cloenda serà cap a 2/4 de 4 de la tarda.

Del resultat de la trobada esperem que en puguin sortir propostes de treball conjunt així possibles estratègies de comunicació d’aquests serveis.